Blokeringer

af Uffe Jerner 23. november 2011

Stop

Når mit vækkeur ringer om morgenen, har jeg som regel en vågneblokering, for jeg vil hellere sove videre, end jeg vil stå op. Lidt senere får jeg gerne en barberingsblokering, for jeg kunne godt bruge tiden til at kigge i avisen i stedet for. Inden jeg når på arbejde, har jeg også haft en køreblokering, for jeg vil hellere sidde på sædet ved siden af og læse en god bog eller kompensere for den søvn, jeg blev revet ud af tidligere på morgenen.

Når jeg kommer hjem igen, bliver jeg ofte overmandet af en madlavningsblokering. En gang om ugen får jeg både en rengøringsblokering og en vaskeblokering, og hvis jeg ikke allerede nu var ved at være træt af ordet, kunne jeg sagtens fortsætte et stykke tid endnu med at opremse flere blokeringer, jeg jævnligt lider af. Men jeg ved, at jeg ikke vil møde megen forståelse for alle mine blokeringer hos mine omgivelser, så jeg ender med at gøre det hele alligevel.

Hvordan kan det være, at den eneste anerkendte form for dovenskab er skriveblokering?

Der er 3 kommentarer:

  1. 25. november 2011Uden Relevans skriver:

    He anerkendt dovenskab. Faktisk kan man lide af angst for tomt papir. Det har jeg læst et sted, så må det jo være rigtigt.

  2. 25. november 2011Uffe Jerner skriver:

    Vi har alle vores egne fobier. Jeg lider af angst for støvsugere, vaskemaskiner og lønarbejde.

  3. 26. november 2011Uden Relevans skriver:

    Hehehe

Skriv en kommentar: