Tænder ikke på et kys

af Uffe Jerner 18. november 2011

Kys det hele fra mig

Det er uden for byen. Køreplanen på busstoppestedets stander oplyser, at der er næsten en halv time til næste bus, og jeg sætter mig hen i læskuret for at vente. Ved siden af mig sidder en ældre mand på min egen alder, men vi siger ikke noget til hinanden. Han kigger lige ud i luften og indbyder ikke til hyggesnak. Der er næsten ingen trafik, hverken på vejen eller på fortovet.

Da vi har siddet i tavshed i nogle minutter, kommer en kvinde i en lang frakke gående imod os fra venstre. Hun er langt væk, men efterhånden som hun nærmer sig, kan man høre de nedfaldne blade på fortovet rasle om benene på hende for hvert skridt, hun tager. Ellers er der helt stille.

Det er svært at afgøre kvindens alder, men da hun er helt tæt på, viser det sig, at heller ikke hun er helt ung. Hun går på en selvsikker, målrettet måde, og det lader ikke til, at hun har tænkt sig at slutte sig til os. Det er, som om hun har fået øje på noget længere henne ad fortovet, som optager hende. Men nu, hvor hun er lige ud for læskuret, drejer hun uventet til højre og styrer direkte imod os. Hun stiller sig op foran manden ved siden af mig, bøjer sig ned og kysser ham hårdt på munden.

– Hvem er De? siger han forundret og trækker sig væk.

Hun retter sig op, vender sig om og går videre.

Der er 5 kommentarer:

 1. 18. november 2011A skriver:

  Jeg synes, at læber ligner hævede numsehuller gengivet i forstørrelsesglas. Jeg har aldrig set et hævet numsehul, men sådan tænker jeg nu engang. Huden li’som.

 2. 19. november 2011Uffe Jerner skriver:

  På en måde er det vel også to sider af samme sag …

 3. 19. november 2011A skriver:

  Som i begge lukker fækalier ud?

 4. 19. november 2011Uffe Jerner skriver:

  Ikke helt – men selvfølgelig til dels afhængigt af, hvem de omtalte legemsdele tilhører.

 5. 19. november 2011A skriver:

  Pokkers. Så er der igen noget, jeg ikke forstår. Det sker så tit. For tit. Må i seng. Jeg har et manglende livsindhold at passe, hvilket selvfølgelig får én til at tro, at jeg går i seng for at glo tv. Det gør jeg ikke. Har ikke tv i soveværelset. Nemlig, jeg har vitterligt ikke indhold i mit liv.

  Sov godt.

Skriv en kommentar: