Nytårsstatus

af Uffe Jerner 1. januar 2014

Set i bakspejlet
Sådan set var det jo i går på årets sidste aften, jeg skulle have nedfældet årets milepæle. Uheldigvis blev jeg overmandet af af noget, der ligner præstationsangst, men det kan også have været ganske almindelig magelighed. Det beklager jeg mange gange, men nu er jeg til gengæld rigtig i hopla, og det er du uden tvivl taknemmelig for, for jeg ved jo, hvor meget mit liv, levned og velbefindende ligger dig på sinde.

Man plejer at fokusere på det positive, når man gør nytårsstatus, men alt for ofte glemmer vi at glæde os over alle de negative tildragelser, vi ikke har været udsat for. Så her er årets positive negativliste i 10 uprioriterede punkter:


 • Jeg er ikke blevet interviewet i Deadline af Martin Krasnik
 • Jeg er ikke blevet droppet af nogen af mine venner, fordi jeg ikke har anskaffet mig en iPhone 5s
 • Jeg har ikke været på skiferie og er ikke kommet hjem med et brækket ben
 • Jeg har ikke været indlagt på noget hospital, og jeg er ikke blevet fejlopereret
 • Der er ikke nogen, der har serveret stegt lever for mig
 • Jeg er ikke kørt tør for kølervæske på motorvejen og blevet samlet op af Falck siden begyndelsen af december
 • Min kat er ikke blevet kørt over
 • Mit hus er ikke blæst omkuld eller brændt ned
 • Jeg er ikke blevet beskyldt for at opføre mig upassende ved mindehøjtideligheder for udenlandske statsmænd
 • Nytårsaften betyder ikke noget særligt for mig, og derfor har jeg ikke ondt i hovedet i dag.

Kan man forlange mere?

Der er 2 kommentarer:

 1. 2. januar 2014Peter Pedal skriver:

  Vi er tavse som engle.

 2. 2. januar 2014Uffe Jerner skriver:

  Ja, næsten.

Skriv en kommentar: