Jeg kan desværre ikke komme til festen

af Uffe Jerner 22. oktober 2011

Nej tak

Jeg kan desværre ikke komme til festen, fordi jeg allerede har en aftale den dag. Jeg er frygtelig ked af det.

Jeg kan ikke komme til festen, fordi jeg har brækket benet. Jeg kom kørende i min bil, da en BMW mage til din med sænket undervogn og lavprofildæk brasede lige ind i siden på mig. Lårbenet gik midt over, og den sidste uge har jeg været pumpet med morfin og Valium. Det siges, at jeg er meget underholdende at høre på i den tilstand, men jeg vil nødig stjæle fokus fra jeres nye spabad. Held og lykke med partyet.

Jeg kan ikke komme til festen, fordi oliven er det eneste, du serverer. Oliven er på sin vis o.k., men ikke hvis man har glemt at spise hjemmefra. Ville det ødelægge det hele, hvis der også var lidt brød og ost? Så slap du måske for, at folk gik på rov i køleskabet. Hils din søde kone.

Jeg kan ikke komme til festen, fordi der bliver drukket for meget og sagt for meget vrøvl. Det er helt i orden, at du stadig synes, at fulde mennesker er sjove at høre på, men jeg bryder mig ikke om at blive prikket i brystet hele tiden, når jeg taler med nogen, fordi de vil være sikre på, at budskabet trænger ind. Jeg er sikker på, at I får en fin aften uden mig.

Jeg kan ikke komme til festen, fordi jeg skal være sammen med nogle andre mennesker. De inviterede godt nok senere, end du gjorde, men jeg føler mig bedre tilpas i deres selskab. Vi skal bare ud at spise lidt sammen og måske i biografen bagefter. Eller bare sidde og sludre om stort og småt og fortælle, hvad vi har oplevet siden sidst. Lyder det ikke meget hyggeligere end at sidde i en limegrøn lædersofa med knæene oppe over øjenhøjde og høre på en hurtigtalende kvinde, jeg sikkert burde kende, som fortæller om en ny eau de toilette, hun har købt til sin kæreste? Men tak for, at du tænkte på mig.

Jeg kan ikke komme til festen, fordi jeg før har været til en af dine fester.

Der er 3 kommentarer:

 1. 22. oktober 2011Anna skriver:

  Hæ.

  Spøjst som det alligevel betyder noget at blive inviteret. Tænk hvad vi ville tænke hvis vi ikke blev inviteret til de fester vi ikke gad gå til ;)

 2. 22. oktober 2011Uffe Jerner skriver:

  Har ikke lige tænkt i de baner :-)

 3. 24. oktober 2011trix5k skriver:

  RT @TopsyRT: Jeg kan desværre ikke komme til festen http://t.co/WpRzRkTy
  Intet mindre end fantastisk. Nu har altid jeg en undskyldning.

Skriv en kommentar: